(Poistunut julkaisusta)

Myyjä puutarhamyymälään (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme pitkään alalla toimineelle puutarhan-alan asiakkaallemme myyjää monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Turkuun.

Työtehtäviin kuuluvat myyntitehtävien lisäksi niin kotipuutarhureiden kuin viheralan ammattilaisten palveleminen sekä myymälän tuotteiden hoitaminen ja käsitteleminen. Siksi odotamme hakijoilta tehtäviin soveltuvaa puutarha-alan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kiinnostusta puutarha- ja viheralaa kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on reipas ja iloinen asiakaspalveluun ja myyntityöhön soveltuva asenne. Työt alkavat heti huhtikuun alusta ja kestävät marraskuuhun. Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kahdessa vuorossa. Myymälä sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden ja monipuolisten tuotteiden parissa yhdessä Turun alueen asiantuntevimmassa puutarhamyymälässä. Motivoivan ja haastavan työn lisäksi saat seuraksesi mukavan ja idearikkaan työporukan sekä kilpailukykyisen palkan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 8–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!