(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Puuilolle, Vantaa
Puuilo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Kiinnostaako sinua monipuolinen kaupan alan työtehtävä kotimaisessa vahvaa kasvua tekevässä vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Haemme nyt myyjää Vantaan Puuiloon kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Jos pidät monipuolisesta ja tehokkaasta työskentelystä ja nautit asiakkaiden palvelemisesta, niin voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vähittäiskaupan alalla. Puuilossa myyjänä pääset tekemään tehokkaasti erilaisia vähittäiskaupan työtehtäviä vilkkaassa työympäristössä. Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden palvelemisesta, kuormien purkamisesta, tuotteiden hinnoittelemisesta, varastotöistä, kassatyöstä sekä muista vaihtelevista työtehtävistä. Työhön saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan myymälätiimin tuen.

Etsimämme henkilö on rohkea, aktiivinen ja motivoitunut asiakaspalvelija, joka ei kavahda kaupan muita tehtäviä kuten tavaran purkua, varastotyötä, hinnoittelua tai mitä ikinä työpäivä tuokaan tullessaan. Eduksesi lasketaan kokemus kaupan alalta ja kassatyöskentelystä sekä tuntemus rakennustarvikkeista, työkaluista sekä auto- ja sähkötarvikkeista. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on positiivinen, motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Kaiken muun voimme sinulle opettaa.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (keskimäärin 37,5 h/vko) ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa. Tehtävän palkkaus on Kaupan alan TES mukainen. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä sinulla on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen. Haemme uutta työntekijää nopealla aikataululla eli mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Joonatan Laakso, 0409229203.

Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!