(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Puuilo, Lempäälä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
Kiinnostaisiko juuri sinua toimia Myyjänä yhdessä Suomen johtavista vähittäiskaupan alan yrityksistä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Puuiloon MYYJÄÄ Lempäälän myymälään.Tehtävässä pääset osaksi energistä tiimiä, jossa jokaisen rooli ja työpanos on tärkeä. Etsimme reipasta, motivoinutta ja iloista tiimipelaajaa, joka voi urallaan olla jo kokenut konkari tai vasta kaupan alan uraansa aloittava tekijä. Tehtävässä tärkeintä on asenne, joka näkyy asiakkaille tekemisen meininkinä ja hyvänä asiakaspalveluna!

Olethan rehellinen, ystävällinen ja viihdyt hektisessä työssä, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja tempo on vauhdikas. Tehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä päivittäisessä työssä askeleita kertyy lähes huomaamatta. Työpäiväsi aikana pääset tekemään mm. kassatyötä, kuorman purkua, hinnoittelua, esillepanoja, varastotyötä, tilauksia, asiakaspalvelua tai mitä ikinä työpäivä voikaan tuoda tullessaan.

Tuntemus Puuilon valikoimasta; esimerkiksi työkaluista tai pienraudasta tai harrastustesi pohjalta karttunut kokemus esimerkiksi autoista tai rakentamisesta katsotaan eduksesi.

Etsimme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen ja työtunteja on tarjolla 30 h/vko. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työsuhde muodostuu työntekijän ja Puuilon välille.


Edellytämme sinulta

Innokasta ja kerrassaan mahtavaa asennetta
Halua oppia uutta ja kehittyä kaupan alalla
Hyvää fyysistä kuntoa


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen myyjän työnkuvan vähittäiskaupan alalla
Hyvän perehdytyksen tehtävään, sekä kannustavan tiimin tuen
Laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman, josta voi innostua ja oppia joka päivä uutta!
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa
Vakavaraisen työnantajan
Iloiset työkaverit
Vakituisen työsuhteen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman työkokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi