(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Punnitse & Säästä (Hämeenlinna)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Punnitse & Säästä on suomalainen myymäläketju. Punnitse & Säästä myy pääosin elintarvikkeita, kuten makeisia, kuivattuja hedelmiä ja erilaisia pähkinöitä ruoanlaittoon tai herkutteluun. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta http://www.punnitse.fi/.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme osa-aikaista myyjää yrityksen toimitiloihin Hämeenlinnan Goodmanniin. Myyjän tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti myymälässä asioivien asiakkaiden palvelu, tuotteiden hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpitäminen. Työssä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman työhistorian kautta perusosaaminen asiakaspalvelusta sekä mielenkiintoa myymälän tuotteisiin, mutta aito innokkuus ja mielenkiinto asiakaspalvelua kohtaan ovat kaikki, mitä tehtävään tarvitset. Tehtävässä pärjää oma-aloitteisella ja reippaalla ja iloisella asenteella. Henkilökohtainen kokemus työpaikan tuotteista, kuin myös sujuva englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Työtä tehdään työvuorolistojen mukaisesti ja työtä on tarjolla 20h/viikossa. Aamuvuoroa tehdään 8.00–15.00, iltavuoroa 14.30–20.15, lauantaisin 8.30–18.15 ja sunnuntaisin 11.30–18.15. Työpaikan toimipiste sijaitsee Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmannissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.