Myyjä, projektipäällikkö, konsultti, sovellusasiantuntija
Lime Technologies

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Lime Technologies on pohjoismainen asiakkuudenhallinnan (CRM; Customer Relations Management) järjestelmiä kehittävä yritys. Lime Technologiesin perusti kolme opiskelijakaverusta Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Nykyään meitä on jo lähes 250 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa, mutta yritämme pitää kiinni pienen ja ihmisläheisen yrityksen ilmapiiristä. Me Limellä tutustumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja mallinnamme heidän työvirtansa ja prosessinsa relaatiotietokantoihin perustuvaan tietotekniseen järjestelmään, jotta heidän työntekijöillään olisi kaikki tarvitsemansa tieto saatavilla kätevästi yhdessä paikassa. Toimimme siellä, missä ihminen ja tietojärjestelmä kohtaavat, ja siksi työntekijöidemme tulee olla kiinnostuneita niin ihmisistä ja heidän työtehtävistään kuin tekniikasta ja työkaluistakin.

Palkkaamme nyt kaikkiin tehtäviimme vahvistuksia. Myyjät ovat tietoteknisten ratkaisujen myynnin ammattilaisia; projektipäälliköt ja sovellusasiantuntijat konsultteja. Kaikkiin tehtäviin koulutamme taidoiltaan tai koulutukseltaan sopivia ihmisiä, eikä pitkä aiempi työkokemus ole välttämätöntä.

Ratkaisumyyjä on meillä se asiantuntija, joka kartoittaa asiakkaan kanssa heidän tarpeensa ja arkisessa työssään kohtaamat ongelmat ja arvioi, miten me voisimme edesauttaa ja tehostaa heidän työtään. Vaikka ratkaisumyyjän tulee olla luonteva esiintyjä ja asioiden esittelijä, ovat hänen ehkä tärkeimmät ominaisuutensa asiakasta tarkasti kuuleva korva ja liiketaloudelliset mahdollisuudet nuuskiva nenä. Tarjoamme pitkän ja seikkaperäisen koulutuksen käytännön myyntityöhön ja CRM-alan asiantuntijuuteen, mutta myyntityössä tarvittava into ja draivi sekä halu kohdata ihmisiä pitää olla omasta takaa.

Projektipäällikkömme eli projarimme ovat kaiken sen keskipisteessä, mitä firmassa tehdään. He ottavat pallon vastaan myyjiltä ja suunnittelevat asiakkaan kanssa, miten prosessit lopulta järjestelmässä toteutetaan. He tekevät spesifikaatiot ja huolehtivat projektin viemisestä loppuun suunnitellussa budjetissa ja aikatauluissa. Projektipäällikkö viestii päivittäin niin asiakkaiden, myynnin kuin muun teknisen henkilökuntamme kanssa. He myös tekevät yksinkertaisemmat tietotekniset toteutukset itse niin pitkälle kuin rahkeet riittävät, mutta voivat aina passata vaativammat koodaushommat siihen perehtyneemmille sovellusasiantuntijoille. Meillä ei kuitenkaan kukaan tule nipottamaan, että osaat ja teet liian hienoja juttuja, joten projari saa halutessaan koodata sydämensä kyllyydestä.

Sovellusasiantuntijamme, tuttavallisemmin apparit, ovat täysipäiväisiä ongelmanratkojia. Haluaako asiakas nähdä kaikkien firmansa systeemien oleellisimmat tiedot omasta CRM-järjestelmästään ja kaipaako myyntijohtaja yhtä nappia, josta painamalla saa yhteenvedon viime kuun myyntiaktiviteeteista? Laita appari asialle, niin ei tarvitse tehdä itse perästä. Sovellusasiantuntijamme tekevät vaativammat asiakaskohtaiset muokkaukset järjestelmäämme, mutta he eivät suinkaan ole mitään koodiorjia. Appari työskentelee paljon ihmisten ilmoilla ja hänen pitää osata tarttua luuriin ja jutella asiakkaan kanssa kuviot suoriksi. Halutessaan ja taitojen karttuessa appari voi myös rakentaa kokonaan uusia lisäosia ja sovelluksia ohjelmistoomme. Appareiden käyttämiä kieliä ja menetelmiä ovat mm. SQL, VBA, Python, JS, HTML, C#, SSIS ja REST API, mutta tämä ei ole mikään vaatimusluettelo. Jos ohjelmointi sujuu ylipäätään, yksittäisiä tekniikoita voit opetella työn ohessa. 
Voit lukea tehtävänkuvasta lisää täältä: https://www.lime-technologies.fi/application-consultant-eli-sovellusasiantuntija-luonnollisessa-elinymparistossaan/

Olemme erittäin yhteisöllinen työporukka ja teemme ja suunnittelemme kaikenlaisia juttuja yhdessä. Siksi toivoisimme uudelta jäseneltämme kykyä heittäytyä mukaan monenlaiseen ja halua jakaa tuntojaan ja ajatuksiaan. Teemme myös paljon sen eteen, että koko Pohjoismaat muodostaisivat aidon työyhteisön. Miltä kuulostaisi lentää keskiviikkoaamuna Ruotsiin ja istua juonimaan uusia CRM-kuvioita tanskalaisen ja norjalaisen kollegan kanssa? Jos kuulostaa kivalta, voisit sopia joukkoomme.

Työura meillä alkaa neljän viikon yhteispohjoismaisella, palkallisella koulutusjaksolla Lundissa, Skånessa. Hommaamme siellä sinulle kämpän, ison joukon tulevia työystäviäsi naapurimaistamme ja paljon kiinnostavaa puuhaa ja oppimista täyttämään päiväsi. Opit niin kaupallisia kuin teknisiäkin puolia tulevasta työstäsi ja ilman muuta firmamme ainutlaatuisen kulttuurin ja arvot. Meitä johdetaan arvoilla, ja niistä kuulet lisää viimeistään työhaastattelussa. Seuraava koulutusjakso alkaa elokuussa, mutta otamme ihmisiä haastatteluun sitä mukaa, kun hakemuksia tulee. Voit lukea lisää uran aloittamisesta Limellä täältä: https://www.lime-technologies.fi/trainee/.

Toimitilamme ovat Helsingin Kampissa Annankadulla ja yritämme kehittää niitä aina viihtyisämmiksi. Lisätietoa päivittäisestä aherruksestamme ja yrityksestämme antaa myyjien osalta Stefu Saxberg (040 554 1455 / stefan.saxberg@lime.tech), projektipäälliköiden osalta Matti Multanen (044 764 8196 / matti.multanen@lime.tech) ja sovellusasiantuntijoiden osalta Samu ”Knappen” Huotari (040 032 4415 / samu.huotari@lime.tech).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263892
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki