(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Porvooseen
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme nyt Porvoon myymälään

MYYJÄÄ

Myyt kasvuhakuisesti, aktiivisesti ja oma-aloitteisesti valikoimassamme olevia harraste-eläin ja vapaa-ajan tuotteita. Osallistut luontevasti myös muiden tuoteryhmien myyntiin ja muuhun myymälätyöskentelyyn.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi työn tai harrastuksen myötä karttunutta osaamista harraste-eläimistä (hevoset, koirat). Tehtävään kuuluu myös varastotyötä, joka edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. 

Olet joustava ja energinen tiimipelaaja, joka oma-aloitteisesti auttaa ja palvelee asiakkaita hymy huulilla myös kiireen keskellä. Sinulla on positiivinen asenne ja yhdessä työkavereidesi kanssa luotte myymälään ilmapiirin, johon on mukava tulla. Mikäli taidat molemmat kotimaiset kielet tai trukilla ajamisen, katsotaan nämä eduksi.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet alan johtavan toimijan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 välillä Daniela Fager puh. 010 76 83341 tai daniela.fager@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 2.2.2020.