Myyjä Porin S-market Herkkuun
SATAKUNNAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Primary location:

PORI

Haemme myyjiä Porin S-market Herkkuun

  

Haluaisitko työskennellä Porin S-market Herkussa, jossa asiakaspalvelu ja kehittyvä ammattitaito ovat avainsanoja? Herkkuun haetaan nyt osa-aikaisia (28h/vko) myyjiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

  

Myyjän toimenkuvaan kuuluu työskentely kaikissa S-marketin työtehtävissä, myös ruokatorilla. Hakemamme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä ja nauttivat fyysisestä työstä ja toistuvista rutiineista. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa. S-market Herkku palvelee asiakkaitaan päivittäin klo 22 asti.

  

Olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyvyn. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja asenteesi on positiivinen. Osaaminen ja kokemus hedelmä- ja vihannesosaston tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme valituille mahdollisuuden päästä kehittämään itseään kaupunkikeskustan kaupan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi, kehittymismahdollisuudet Satakunnan Osuuskaupassa, monipuolisen työnkuvan vastauudistetussa työskentely-ympäristössä sekä S-ryhmän ja Satakunnan Osuuskaupan kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Suvi Rintala ajalla 26.7. – 6.8. sähköpostilla suvi.rintala@sok.fi tai puhelimitse 029 009 6660. 

  

Hakuaika päättyy su 8.8.2021.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477693
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori