(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin pääkaupunkiseudun lastenvaatemyymäliin
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsitkö kesätyötä, jossa työkokemus karttuisi myynnin ja asiakaspalvelun alalta ja opinnoissa opimaasi teorioihin saisit käytännön kokemusta ja uutta näkö

Haemme asiakkaallemma, Polarn O. Pyretille, kahta toimeentarttuvaa, oma-aloitteista ja tavoitteellisen työotteen omaavaa

aurinkoista MYYJÄÄ ,

kesäkaudelle pääkaupunkiseudun lastenvaatemyymälöihin.

Jos haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa määräaikaisena elokuun loppuun saakka ja palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1.

Työtunteja on tarjolla noin 12 - 20 h/viikko. Kiireisimpään loma-aikaan sinulla on työvuorolistalla noin 5 vuoroa viikossa ja kesä-ja elokuussa arviolta 3 vuoroa viikko. Työvuorot sijoittuvat myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja lisäksi arvostamme englannin tai ruotsin kielen sujuvaa taitoa.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta saman tien.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaisin klo 13.30 – 14.30.