(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Tarvitsemme Kauppakeskus Triossa sijaitsevaan lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymälän vauhdikkaaseen myyjätiimiin vahvistusta!

Haussa myynnin ja asiakaspalvelun timantti: toimeentarttuva, oma-aloitteinen ja tavoitteellisen työotteen omaava, suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä

MYYJÄ!

Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle työvuorojen sijoittuessa pääosin iltaan ja viikonloppuihin!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, laita hakemusta tulemaan Baronan hakukanavan kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa toistaiseksi voimassa olevana ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työvuoroja on tarjolla 1-2 per viikko, kuitenkin niin, että väliin voi tulla ajoittain viikko ilman vuoroa. Työvuorot sijoittuvat myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan, painottuen kuitenkin ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 maanantaina 12.8. ja 19.8. klo 13.00 - 16.00.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.