(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään Viihdekeskus Flamingoon
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Hakemamme MYYJÄ on myös toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja tavoitteellisen työotteen omaava aktiivinen ilopilleri. Tunnistatko itsesi?

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Polarn O. Pyretillä tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme myyjä Polarn O. Pyretin myymälään.

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Vakituinen työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen (palkkaryhmä B1). Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaan, vähintään 10 h/viikko eli noin 3 vuoroa viikossa. Kesällä tunteja on tarjolla enemmän ja Polarn O. Pyretin myyjillä on halutessaan mahdollisuus työskennellä myös muissa myymälöissä pääkaupunkiseudulla. Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuun, mutta hienoa olisi jos ajoittain voisi myös työskennellä ns. välivuorossa klo 11. alkaen. Työpiste sijaitsee Polarn O. Pyretin viehättävässä myymälässä Viihdekeskus Flamingossa, Vantaalla.

Mikäli myyntityö laadukkaiden tuotteiden parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan hakukanavan kautta! Työ energisessä PO.P-tiimissä alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.