(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään Turkuun
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Etsimme toimeentarttuvaa, oma-aloitteista ja tavoitteellisen työotteen omaavaa MYYJÄÄ Polarn O. Pyret -lastenvaatemyymälään Kauppakeskus Skanssiin, Turkuun.

Jos haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme myyjä Polarn O. Pyretin myymälään.

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 10 tuntia vuoro eli 2-3 vuoroa viikossa myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Kesällä tunteja on halukkaalle tarjolla enemmänkin.

Mikäli työ laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa keskiviikkona 6.3.2019 klo 13.30-14.30 Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715.