(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään Lappeenrantaan
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme toimeentarttuvaa, oma-aloitteista ja tavoitteellisen työotteen omaavaa MYYJÄÄ Polarn O. Pyret -lastenvaatemyymälään Kauppakeskus IsoKristiinaan, Lappeenrantaan.

Jos haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme myyjä Polarn O. Pyretin myymälään.

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työt alkavat mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla kevään ajan vähintään 4 h/vko eli yksi työvuoro viikossa, mutta toivoisimme, että jo kesän alusta voisit työskennellä hiukan enemmän. Työvuorot sijoittuvat myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Mikäli työ laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa keskiviikkona 13.2.2019 ja tiistaina 19.2.2019 klo 13.30-14.30 Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715.