(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään Lappeenrantaan
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme toimeentarttuvaa, oma-aloitteista ja tavoitteellisen työotteen omaavaa MYYJÄÄ Polarn O. Pyret -lastenvaatemyymälään Kauppakeskus IsoKristiinaan Lappeenrantaan.

Jos haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Polarn O. Pyretillä tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme myyjä Polarn O. Pyretin myymälään.

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Vakituinen työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työt alkavat mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaan ja tämän takia työntekijän kanssa solmitaan alkuun tarvittaessa töihin kutsuttavan sopimus. Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuun, joten tässä on ihanteellinen työ muun muassa opiskelijoille.

Mikäli työ laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaisin klo 13.30 – 14.30.