Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään Kauppakeskus Rediin
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme toimeentarttuvia, oma-aloitteisia ja tavoitteellisen työotteen omaavia MYYJIÄ Kauppakeskus Redissä syyskuussa avattavaan upouuteen Polarn O. Pyret -lastenvaatemyymälää.

Jos haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Polarn O. Pyretillä tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme myyjä Polarn O. Pyretin myymälään.

Tarjoamme yllä olevan kaltaisille neljälle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Vakituinen työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työt alkavat syyskuussa 2018. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen (palkkaryhmä B1). Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaan, arviolta huhtikuussa noin 5-15 h/viikko. Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuun, joten tässä on ihanteellinen työ muun muassa opiskelijoille. Työpiste sijaitsee Polarn O. Pyretin syksyllä avattavassa upouudessa myymälässä Kauppakeskus Redissä, Helsingissä.

Mikäli työ laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715, kesäkuussa tiistaisin klo 13.30 – 14.30.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146333
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki