(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Vantaan Porttipuistoon avataan syksyllä lastenvaateliike Polarn O. Pyretin Outlet-myymälä. Haluatko mukaan upouuden myymälän energiseen POP-myyjätiimiin?

Haussa siis neljä myynnin ja asiakaspalvelun timanttia: toimeentarttuvaa, oma-aloitteista ja tavoitteellisen työotteen omaavaa aurinkoista

MYYJÄÄ!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, laita hakemusta tulemaan Baronan hakukanavan kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa toistaiseksi voimassa olevana ja työt alkavat arviolta lokakuussa. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla toiveesi mukaisesti 5 - 25 h/viikko. Työvuorot sijoittuvat myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan, painottuen kuitenkin väli-, ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja lisäksi arvostamme englannin tai ruotsin kielen sujuvaa taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 6.8. klo 13.00 - 15.00 ja maanantaina 12.8. klo 13.00 – 16.00.

Soittoajat tiistaina 6.8. klo 13.00 - 15.00 ja maanantaina 12.8. klo 13.00 – 16.00.