(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Iso Omenaan, Espooseen
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Kauppakeskus Iso Omenassa olevan lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymälän vauhdikkaaseen myyjätiimiin tarvitaan vahvistusta!

Haussa myynnin ja asiakaspalvelun timantti: toimeentarttuva, oma-aloitteinen, visuaalista silmää ja tavoitteellisen työotteen omaava, suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä

MYYJÄ!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, laita hakemusta tulemaan Baronan hakukanavan kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa toistaiseksi voimassa olevana ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla 25 h/viikko. Työvuorot sijoittuvat myymälän kaikkien aukioloaikojen mukaan, painottuen kuitenkin väli-, ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 maanantaina 9. ja perjantaina 13.12. klo 11.30 - 15.00.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.