(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Pirkanmaan Pienkone Center Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Pirkanmaan Pienkone Center tarjoaa laatutuotteet sekä huolto- ja varaosapalvelut metsän, puutarhan ja kiinteistön hoitoon. Pirkanmaan Pienkone Center toimii maahantuojan valtuuttamana huolto- ja varaosapisteenä valituille tuotemerkeille.

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme Pirkanmaan Pienkone Centerille osa-aikaista myyjää.

Etsimme osa-aikaista myyjää lauantaivuoroihin. Työtehtäviin kuuluu muun muassa myymälätyöskentely, asiakaspalvelu sekä pienkoneiden ja niiden varaosien myynti. Myymälä sijaitsee Nekalassa ja on lauantaisin avoinna 9-13. Sopimuksen mukaan vuoroja voi satunnaisesti olla tarjolla myös viikolla.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, jolla on intoa, kiinnostusta ja halua oppia enemmän pienkoneiden maailmasta. Työhön perehdytetään pikkuhiljaa ja kesällä on mahdollisuus täysipäiväiseen työskentelyyn. Työskentelyn pääpaino myynnissä, osaamisen ja omien toiveiden mukaan on mahdollisuus päästä tutustumaan myös huollon tehtäviin.

Moottoreihin ja pienkoneisiin liittyvä harrastuneisuus tai koulutus on eduksi, koska työssä pääset myös vastaamaan asiakkaiden tuotteita koskeviin kysymyksiin. Toivomme, että hakijalla on hallussa tietokoneen peruskäyttötaidot, varaosakuvien lukutaito katsotaan eduksi.

Työ alkaa lokakuun aikana sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena, palkkaus kaupan TES:n mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Erika Laine, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta erika.laine@nordic.fi tai puhelimitse 050 4533 995.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.