(Poistunut julkaisusta)

Myyjä palvelutiskille Citymarket Kirkkonummelle
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Haemme iloista myyjää palvelutiskille upeaan Citymarketiin Kirkkonummelle!

Palvelutiskillä työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi ruokatorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä työhön on 18 vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Tehtävässä tunteja on tarjolla keskimäärin 30h/vko 31.12.2020 asti ja aloitus on mahdollisimman pian. Mahdollisuus myös jatkolle määräaikaisuuden päätyttyä.

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä!