Myyjä - Pälkäne, Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
LapWall Oy on vuonna 2011 perustettu elementtirakentamiseen erikoistunut yritys, joka on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta kasvanut nopeasti Itämeren alueen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi. Ammattimainen myynti ja myyntityökalut, nykyaikainen 3D -suunnittelu ja elementointi, pitkälle automatisoidut tehdastuotannot, tehokas ja nopea asennus, sekä kuivaketjun laadukas hallinta. Näistä aineksista on puuelementoinnin suunnannäyttäjäyritys tehty. Lisätietoja www.lapwall.fi

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaamme LapWall Oy:n kanssa Myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu etupäässä pk-seudulla, mutta työ vaatii satunnaista läsnäoloa myös Pälkäneen toimipisteellä. 

Tehtävän kuvaus 

Tässä tehtävässä toimit osana myyntitiimiä ja keskityt erityisesti pk-seudun uusasiakashankintaan sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Työpäiväsi ovat vaihtelevia pitäen sisällään asiakasyhteydenottoja, asiakastapaamisia sekä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.  Aktiivisen myyntityön lisäksi osallistut projektikohtaisten budjettien laadintaan sekä myyntiprosessien kehitystyöhön yhteistyössä myyntitiimin kanssa. Tässä tehtävässä raportoit suoraan LapWallin myyntipäällikölle. 

Toivomme sinulta

Yritysasiakasrajapinnassa työskentely ja aktiivinen B2B-myyntityö on sinulle tuttua jo aikaisemman työkokemuksesi kautta. Omaat rakennusteknistä ymmärrystä joko opintojen ja/tai työkokemuksen kautta ja olet kiinnostunut puuelementtirakentamisesta. Työskentelet vastuullisesti ja tavoitteellisesti, koet asiakasrajapinnassa työskentelyn ja liikkuvan työn mielekkääksi sekä kykenet aikatauluttamaan itsenäisesti työskentelyäsi. Tässä tehtävässä hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeen, sillä tapaat päivittäin niin asiakkaita kuin myös muita yhteistyökumppaneita.
 

Tarjoamme sinulle

LapWall Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaasti kasvavan ja kehitysorientoituneen yrityksen palveluksessa. Kilpailukykyinen konsepti, laadukas ja kattava tuotevalikoima, tehokkaat ja modernit myyntityökalut sekä laaja yhteistyöverkostomme luovat loistavat puitteet työlle. Työsuhde solmitaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. 

Käy kurkkaamassa tulevien kollegoidesi mietteitä LapWallista työnantajana: https://www.lapwall.fi/kokemuksia/lapwall-tyopaikkana/  

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16). 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319181
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pälkäne, Vantaa