Myyjä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

Oletko iloisen palveluasenteen omaava kaupan alan moniosaaja? Haemme nimittäin asiakkaallemme MYYJÄÄ K-Supermarket Hollolaan.

Työsi tulee sisältämään kassatyöskentelyn lisäksi myös muita kaupan tehtäviä kuten hyllytystä ja kuorman purkua.

Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöstä, ja työskentelet mieluusti itsenäisessä roolissa. Toivomme myös oma-aloitteista ja joustavaa työotetta sekä innostunutta ja reipasta asiakaspalveluasennetta, sillä työsi tulee olemaan hyvin ihmislähtöistä. Olethan valmis työskentelemään kaupan aukioloaikojen mukaan, myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa vaaditaan. Aikaisempi Veikkauksen tuntemus katsotaan eduksesi. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi.

Viikoittainen työaikasi tulee olemaan arviolta 30h. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet etsimämme kaupan alan osaaja, niin laita hakemus pikaisesti tulemaan verkkosivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös olla tarvittaessa yhteydessä Amikon Ainoon, p. 0503397633,
aino.pitkanen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471539
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola