Myyjä päivittäistavarakauppaan Itä-Pasilaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja myyntityöstä innostuva tyyppi, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua? Miltä kuulostaisi pidempiaikainen työ monipuolisten työtehtävien parissa? 

Etsimme ammattitaitoista MYYJÄÄ asiakkaallemme K-Market Pasaatiin Itä-Pasilaan. Tulevassa työssäsi pääset tekemään monipuolisia kaupan töitä aina hevin hoitamisesta paistopisteeseen sekä hyllytyksestä kassatyöskentelyyn, ja edellytämme sinulta aiempaa kokemusta näistä työtehtävistä. Kaupasta löytyy myös laaja pakettipalveluiden tarjonta, joten Matkahuollon, Schenkerin ja UPS:n osaaminen luetaan eduksesi.

Tässä työssä reipas ja aurinkoinen asenne on kaiken A ja O: K-Market Pasaati on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta, runsaasta valikoimasta ja tuoreudesta, joten tulet olemaan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaille entistä parempaa ruokakauppaa. Olethan siis hyvällä tiimihengellä varustettu oma-aloitteinen tyyppi, joka ei pelkää epäonnistumisiakaan!

Työt alkavat joko syyskuussa tai sopimuksen mukaan, ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 35 h/vk. Töitä sinulla on kaupan aukioloaikojen mukaisesti, ja työ edellyttää, että pystyt työskentelemään kaikissa vuoroissa niin arkisin kuin viikonloppuisin sekä aamuin ja illoin. Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja Amikon välille, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle sen jälkeen. Tarjolla on monipuolinen työ, mukava työympäristö sekä mahdollisuuksia edetä urallasi!

Kolahtiko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ; olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487021
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa