(Poistunut julkaisusta)

Myyjä päivittäistavarakauppaan Helsinkiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Asiakkaamme hakee kokoaikaista kassatyöntekijää Helsinkiin. Työsuhde on pitkäaikainen ja työssä on vakinaistumismahdollisuus itse asiakasyritykseen. 

Olet asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja sinulla on hyvä ulosanti. Työssä suoriutumiseksi on välttämätöntä, että sinulla on jo kaupan alan kokemusta päivittäistavarakaupan alalta ja mielellään myös Veikkaus-osaamista. Matkahuollon palvelujen tunteminen luetaan eduksesi. 

Työaika on kaupan aukioloaikojen mukainen ja työtunteja työssä on tarjolla kokoaikaisesti. Tehtävässä edellytämme mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina. Tehtävät luonteen vuoksi edellytämme myös suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Oletko sinä reipas myyjä ja etsit kokopäiväistä työtä? Hae paikkaa sivuillamme www.amiko.fi - otamme yhteyttä pikaisesti haastatteluun valittuihin. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!