Myyjä päivittäistavarakauppaan Espooseen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Hei sinä ahkeran ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava tiimipelaaja, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua: etsimme juuri sinua!

Haemme asiakkaallemme MYYJÄÄ päivittäistavarakauppaan Espooseen pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tulevassa työssäsi tehtävänäsi on kaikki pienen K-marketin monipuoliset tehtävät. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä, ja jos sinulle päivittäistavarakaupan työ on jo tuttua, on se iso plussa. Tässä työssä kuitenkin hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa: olethan siis oma-aloitteinen ja ennen kaikkea asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jolla on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan! Veikkauksen, Matkahuollon ja Postin palveluiden osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme myös suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja hommia sinulle on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työvuoroja on kaupan aukioloaikojen mukaisesti, ja tunteja sinulle kertyy 30-37,5 h/vk. Alkuun työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516725
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa