(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Osuuskauppa Keskimaa Hankasalmi/Lievestuore
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020
Etsimme päivittäistavarakaupan asiakkaillemme Osuuskauppa Keskimaalle Hankasalmen ja Lievestuoreen alueiden myymälöihin asiakaspalveluhenkistä ja reipasta

MYYJÄÄ

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu kassan työtehtävät, sekä asiakkaiden neuvonta, kuorman purku ja hyllytys. Myyjänä olet tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä - saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Pääset työssäsi kehittämään omia taitojasi asiakaspalvelun parissa ja samalla kerryttämään kallisarvoista työkokemusta. Tässä tehtävässä työskentelykohteinasi on Hankasalmen ja Lievestuoreen alueen S-Market ja Sale myymälät. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisissa ympäristöissä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin!

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla myymälöiden tarpeiden mukaan, ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen puitteisiin. Työtä on tarjolla läpi vuoden myymälöiden tarpeiden mukaan. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,23-12,73€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Joustavuutta työvuorojen suhteen
Vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Kaupan alan kokemusta
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni