(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, osa-aikainen (Imatra)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Etsitkö osa-aikaista työtä opintojen tai muiden töiden rinnalle?  Tai haetko lisäansioita muun työn ohelle?

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden aloittaa myyjänä Elisan myymälässä osa-aikaisessa työsuhteessa viimeistään elokuun alussa  ja jatkaa syksyllä toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa.

MYYJÄ IMATRALLE

Tehtävänäsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita uusille ja nykyisille kuluttaja-asiakkaille.

Odotamme sinulta:

  • Erinomaista palveluasennetta. Myyjän tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, jolla on avoin mieli, sana hallussa ja hymy herkässä, myös kiireen keskellä.
  • Reipasta myyntihenkisyyttä. Pieni kilpailuhenkisyys ei ole pahitteeksi.
  • Osaat kuunnella ja keskustella luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja sopeudut erilaisiin palvelutilanteisiin, palvelusta myyntiin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä osaat katsoa asioita eri näkökulmista.
  • Olet kehittymishaluinen. Sinulla on halu oppia uutta ja haluat kehittyä paremmaksi omassa työssäsi.
  • Olet oma itsesi ja kanssasi on helppo työskennellä. Venyt loistaviin yksilösuorituksiin päästäksesi tavoitteisiin, muistaen kuitenkin että annat kaikkesi myös tiimisi eteen.
  • Toivomme, että voit aloittaa työt kesä/heinäkuussa ja jatkaa syksyllä osa-aikaisena

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut!  Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit tutustua myyjän työhön Elisassa. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota heti yhteyttä Teemuun (puh. 0505477453, teemu.soikkeli@elisa.fi). Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

ps. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy! Jos haluat erottua jo hakuvaiheessa muista, niin voit jättää itsestäsi myös videoesittelyn.