(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, osa-aikainen, Hämeenlinna.
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018Työn kuvaus:
  Myyjä, Suomalainen Kirjakauppa, Hämeenlinna

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 58 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com.
Vuonna 2016 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen in-nostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoi-minnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.
Työn kuvaus:
Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Hämeenlinnaan reipasta myyjää. Keskimääräinen viikkotyöaika on 5h tuntia viikossa, mutta kesäaikana tulee mahdollisia tuntikorotuksia. Työ on pitkäaikainen ja aluksi määräaikainen. Työ kestää 1.4.2018 - 30.9.2018. jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä Suomalaisen kirjakaupan työntekijäksi. Työajat sijoittuvat kello 9-20.30 arkisin ja viikonloppuisin. Työsopimus solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välille.
Toivomme sinulta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus myynti- ja/tai kassatyöstä ja/tai kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi.
Asenteeltasi ole omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään.  Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin sopii sinulle.  Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen.
Tehtäviisi kuuluu:
Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjä on asiakaspalvelun ammattilainen.
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 16.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuuspäällikkö Salla Helminen ark. klo 9-15, 040 451 3518.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä, osa-aikainen, Hämeenlinna


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Salla Helminen


Toimipaikka:  Hämeenlinna