(Poistunut julkaisusta)

Myyjä myyntipisteelle Tampereelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018

Etsitkö hyvin palkattua työtä opiskelujen oheen tai haluatko muutoin lisäansioita? Haemme asiakkaallemme reipasta ja tuloshakuista persoonaa, joka on kiinnostunut aktiivisesta ständimyynnistä!

Myyjänä tärkein tehtäväsi on tuotteiden ja palvelujen myynti tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille. Sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista. Aikaisempi työkokemus myynnin tehtävistä luetaan eduksi, mutta ennen kaikkea haemme menestysnälkäisiä myynnin tekijöitä!

Työvuoroja tehdään vaihtelevina aikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin ja tunteja on tarjolla 15-30h/vko ja töitä tehdään kuuden tunnin vuoroissa. Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen ja työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään.

Tarjoamme sinulle kattavan tuntipalkan ja alan parhaat myyntibonukset. Kilpailukykyiset tuotteet auttavat sinua tuloksellisessa myynnissä ja kattavalla perehdytyksellä pääset kehittymään myyjänä osana energistä tiimiä.

Laita asenteesi peliin ja hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana!

Työ myyntipisteellä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.