(Poistunut julkaisusta)

Myyjä myyntipisteelle (Lahti)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Me etsimme liikkuvaan myyjätiimiimme Lahteen uusia huipputyyppejä!

Tule meille Elisalle myyjäksi, niin pääset osaksi huikeaa tiimiämme myymään laadukkaita Elisan tuotteita ja palveluilta kuluttaja-asiakkaille! 

Haemme nyt energisiä myyjiä Elisan myyntipisteelle Kouvolaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita siellä missä ihmiset liikkuvat -   kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä ja motivaatio oppia lisää myynnistä. Myyntikokemus on eduksesi, mutta perehdytämme ja koulutamme sinusta huippumyyjän! Tästä saat hyvän ponnahduslaudan urallesi ja meriitit myös tulevaisuuteen myyntitehtävissä. 

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, kunnianhimoa ja oikeaa asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä.  Olet myös aktiivinen tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten tyyppien kanssa. Olet myös täysi-ikäinen ja puhut sujuvaa suomea. Ajokortti auttaa siirtymissä myyntipaikalta toiselle, oma auto on iso plussa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), vaihtelevat työajat mutta silti kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Hyvät myyjät pääsevät meillä noin 3000 - 3500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään tätä vieläkin parempaa tiliä! 

Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.  10 hyvää syytä valita Elisa

Ohessa terkkuja Elisan myyntitiimiläisiltä: 

Hyvät ja auttavat työkaverit on parasta! Pääsee joka päivä haastamaan itsensä ja kilpailuhenki tiimin sisällä saat sinut yrittämään täysillä.  -Antti

Jokainen asiakas on erilainen, joten sinun on mukauduttava tämän mukaan. Hyvä ponnahduslauta tulevaisuuteen! Tiimihenki ja työkaverit ovat loistavia. -Mira

Kiinnostuitko? Hienoa!  AJätä lyhyt hakemus CV:n kera ja kerro lyhyessä videossa kuka olet ja mikä osa yllä olevasta tekstistä kolahti erityisesti sinuun. 

Jos haluat kysellä hommasta lisätietoja, tuleva esimiehesi Mathias kertoo mielellään lisää: 0504440181 ma-pe klo 12-15 välillä tai mathias.forssas@elisa.fi.

Ps: Tehtävään valitulle henkilölle teemme luottotietojen tarkistuksen.