(Poistunut julkaisusta)

Myyjä myyntipisteelle (Kouvola)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Meillä on Kouvolassa avautui myyjän pesti tarjolle! Palkaamme lisää myyjiä Elisalle!

Taitavat huippumyyjät ovat Elisalle  loistavien palveluiden ja tuotteiden ohessa kaikki kaikessa.

Huippumyyjä on se tyyppi, joka haluaa kuulla asiakasta ja myydä hänelle setit, joilla hänen perusasia tulee hoidetuksi, ja mukana myyty ylimääräinen kilke saa asiakkaan tyytyväiseksi vielä kotonaankin.

  • Elisalla tunnistetaan huippumyyjen merkitys ja siksi meidän palkitsemismalli kannustaa toimimaan asiakkaan edun mukaisesti – meillä ei luukuteta vaan jeesataan asiakasta tavoitteella, että hän lähtee tyytyväisempänä kuin paikalle saapui. 
  • Huippumyyjäksi ei tarvitse syntyä, siihen opitaan, ja toisilla oppimispolku on lyhyempi. Jos sinulle kontaktin ottaminen toiseen ihmiseen ja kanssakulkijaan on helppoa, ymmärrät systemaattisen toimintatavan ja harjoituksen merkityksen, sekä koet iloa kohdatessasi ihmiset ihmisinä, voit hyvinkin olla Elisan uusi huippumyyjä!

Ohessa terkut Sakun Kotkassa, Lahdessa ja Kouvolassa työskentelevältä myyntitiimiltä:

  • Hyvät ja auttavat työkaverit on parasta! Pääsee joka päivä haastamaan itsensä ja kilpailuhenki tiimin sisällä saat sinut yrittämään täysillä.  -Antti
  • Jokainen asiakas on erilainen, joten sinun on mukauduttava tämän mukaan. Hyvä ponnahduslauta tulevaisuuteen! Tiimihenki loistava vaikka työkavereita on Lahdesta ja Kouvolasta asti. -Mira

Kiinnostuitko? Hienoa! Vielä vinkki työkavereilta, auto ja ajokortti auttaa arjessa. Jätä lyhyt hakemus CV:n kera ja kerro lyhyessä videossa itsestäsi lisää ja mikä osa yllä olevasta tekstistä kolahti erityisesti sinuun.

Hakuaikaa on 7.1.1020 saakka – jos haluat kysellä hommasta lisää, niin rekrytoivana esimiehenä toimii teamleader Saku ja hän odottelee yhteydenttoasi (0505060847, saku.vainikainen@elisa.fi).

PS. Tehtävään valitulle henkilölle teemme luottotietojen tarkistuksen sekä huumetestin työhöntulotarkastuksen yhteydessä.