Myyjä myyntipalveluun, Presto Paloturvallisuus Oy
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Presto Paloturvallisuus Oy on paloturvallisuuspalveluiden ja -tuotteiden valtakunnallinen toimittaja sekä samalla yksi Suomen suurimmista alkusammutuskaluston ja oheistuotteiden maahantuojista. Yhtiö on osa ruotsalaisomistuksessa olevaa Presto-konsernia, joka aloitti toimintansa vuonna 1959. Palvelemme asiakkaitamme jo yli 60 vuoden kokemuksella.

Pohjoismaissa työskentelee lähes 700 prestolaista, joista n. 50 Suomessa. Preston Suomen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä ja muut palvelupisteet ovat Ilmajoella, Kokkolassa, Porissa, Oulussa, Seinäjoella sekä Turussa. Tämän lisäksi asiakkaitamme palvelee maanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme. Lue lisää: https://www.presto.fi/

Hyvässä kasvuvauhdissa oleva organisaatiomme etsii asiakaspalveluhenkistä ja ulospäinsuuntautunutta

MYYJÄÄ MYYNTIPALVELUUMME

Työskentelet myyntipalvelussamme vastaten asiakkaidemme palvelemista niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaan paloturvallisuustarpeiden määrittelyä, ongelmanratkaisua vaativien tilanteiden selvittelyä ja hoitamista sekä muita monipuolisia myyntipalvelun tehtäviä. Lisäksi käsittelet ja jatkojalostat meille tulevia liidejä sekä vastaanotat tilauksia, kirjaat ne järjestelmään ja laadit tarjouksia asiakkaillemme. Tuet organisaatiotamme myynnillisesti ja toimit kiinteässä yhteistyössä alueidemme huolto-organisaatioiden kanssa. Sijaintisi on Helsingin toimipisteessämme.

Omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista myyntitehtävistä. Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, osaat priorisoida tekemistäsi ja nautit työnteosta ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Omaat positiivisen työnteon asenteen, uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja pyrit kääntämään haastavatkin tilanteet ja kaupat voitoksi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Meillä Prestolla sinut toivotetaan tervetulleeksi työpaikalle, jossa on avoin ja innostava työympäristö, nykyaikaiset työnteon välineet sekä työhyvinvointia edistävät mukavat edut, mm. kattava sairaskuluvakuutus. Presto on vakavarainen yhtiö, jossa pääsee työskentelemään alan huipputuotteiden parissa. Saat organisaatiomme vahvan tuen sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit ympärillesi. Töitä meillä saa tehdä vapaasti niin toimistolla kuin kotonakin.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 9.8.2021 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477735
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Liisa Jenkins
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa