Myyjä, Motonet
Motonet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkisyys? Oletko valmis vaihtamaan uudelle vaihteelle työelämässäsi? Juuri sinä saatat olla etsimämme työntekijä Motonet-tavarataloon!

Nyt etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaalla asenteella varustettuja

MYYJIÄ

Helsingin Roihupellon tavarataloon osaksi 60 henkilön huipputiimiä. Töitä on tarjolla n. 30h/vko, mutta myös kokopäiväinen työ on mahdollinen. Työsuhde on määräaikainen elokuun 2022 loppuun asti, mutta jatkuu mahdollisesti tämän jälkeenkin. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan osana energistä, huumorintajuista ja aikaansaavaa Motonetin työporukkaa! Myyjän tehtävissä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tavaratalon työtehtävissä, jotka sisältävät mm. asiakaspalvelua, myyntiä, hyllytystä sekä kassatyöskentelyä.

Työtehtävästä riippumatta kaikkia Motonetin työntekijöitä yhdistää asiakaspalveluhenkisyys ja omatoimisuus sekä kiinnostus kehittää omaa osaamistaan. Kun asenteesi on oikea ja motivaatio kohdillaan, et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä menestyäksesi Motonet-tavaratalon työntekijänä. Jos harrastat veneilyä, kalastusta, moottoripyöräilyä tai kodin remontointia, katsotaan tämä eduksesi. Saat kuitenkin työhösi sekä tuotevalikoimaan kattavan perehdytyksen, joten älä arkaile hakemuksen kanssa, vaikkei sinulta harrastustaustaa löytyisikään!

Aseta siis jalkasi jo kaasupolkimelle ja kerro meille miksi juuri sinä olet oikea henkilö asettumaan tämän haun paalupaikalle. Lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si 6.12.2021 mennessä hakulinkin kautta varmistat, ettet jää varikolle! Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalumme avulla. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Maiju Pussinen, maiju.pussinen@adecco.fi / 046 876 0349.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525086
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maiju Pussinen (maiju.pussinen (a) adeccogroup.com)
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki