(Poistunut julkaisusta)

Myyjä motokauppaan Saloon
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Myyjä, Takatalo Store Oy:lle Saloon

Tarjolla mahdollisuus hypätä mukaan motokaupan erikoiseen maailmaan!

Meillä on hyvä vauhti päällä, paras myyntisesonki siintää edessä ja nyt talven ”hiljaisina” kuukausina olemme tuplanneet myynnin edelliseen vuoteen verrattuna. Me teemme asioita omalla tavalla ja toimintatapamme on vienyt meitä hyvään suuntaan.

Meille Takatalossa tärkein arvo on hyvinvointi. Uskomme siihen, että sisäinen (työntekijöiden) hyvinvointi tuottaa positiivisia asiakaskokemuksia (asiakkaan hyvinvointia) ja se johtaa siihen, että myös yhtiö voi hyvin. Kun yhtiö voi hyvin, voimme panostaa entistä enemmän työntekijöiden hyvinvointiin, joka tuottaa entistä parempia asiakaskokemuksia ja niin syntyy positiivinen oravanpyörä.

Jos tuossa on mielestäsi järkeä ja uskot, että hyvinvoiva työyhteisö johtaa hyviin tuloksiin, on sinulla jo toinen jalka meillä duunissa.

Myös toinen jalka saadaan mukaan, kun olet asiakkaita arvostava ja rehellinen ihminen.

Myynti on yksinkertaisuudessaan ostamisen helpottamista ja asiakkaan auttamista ostoprosessissa. Kun olet pohjimmiltasi avulias ja kohtelias ihminen, niin todennäköisesti sovit meille töihin.

Työssäsi myyt uusia ja käytettyjä moottoripyöriä, mönkijöitä ja mopoja. Teet sujuvasti vaihtokauppaa ja lisämyyntinä varustelet koneet sekä kuljettajat. Mikäli koet jotkut tietyt laitteet omaksesi, voit keskittyä niiden myyntiin, mutta meillä kaikki myyvät kaikkea.

Työmäärä vaihtelee kausittain. Kesä on meidän kuuminta sesonkia ja silloin painetaan kovalla vauhdilla, kun taas talvella on hiljaisia viikkoja. Motokauppa on auki ma-la ja lauantaityöt kuuluvat tähän pakettiin.

Meillä myyntityö ei ole aktiivista odottelua näytön takana.

Olemme jatkuvasti yhteydessä vanhoihin asiakkaisiimme, haemme kaupanmahdollisuuksia joka paikasta ja otamme työkalut käteen kun tarve vaatii. Jos tuntuu siltä, että välillä on mukava niputtaa paketissa saapunut mönkijä kasaan ja soitella sen jälkeen muutamalle vanhalle asiakkaalle, ymmärrät jo paljon meidän ajatusmaailmasta.

Palkkaus on mallia pohja + proviso + bonukset. Maksamme vuosittaisen bonuksen, kun kaikki onnistuvat, provisio ym. henkilökohtaiset bonukset oman tekemisen mukaan.

Takuupalkka työsuhteen alussa on 2000€/kk ensimmäiset neljä kuukautta.

Takatalo Store Oy:n toiveesta KAIKKI hakemukset Eezyn kautta, kiitos.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Lisätietoja voit tiedustella arkisin Takatalo Store Oy:n Antti Rauhalalta numerosta 0400326693 ja Eezyn Markus Muuriselta p. 0447050894

Markus Muurinen
Eezy Henkilöstöpalvelut
0447050894
markus.muurinen@eezy.fi

www.eezy.fi