Myyjä MayaMayan liikkeeseen Zsar Outlet Villageen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme nyt asiakkaallemme, MayaMaya:lle reipasta myyjää, joka tulee työskentelemään Zsar Outlet Villagessa Vaalimaalla. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta voit omalla suoriutumisellasi vaikuttaa tehtävän kestoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myynnillistä asennetta, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

 

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä. Tehtävässä vaaditaan englannin kielentaitoa, venäjän kielentaito katsotaan eduksesi.


MayaMayan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Myyntituotteena on korkealaatuiset sekä teknilliset ulkoiluvaatteet. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä oppimishalua myytäviä tuotteita kohtaan.

 

Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, hyvät ja laadukkaat tuotteet sekä mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.


Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 21.07.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280068
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hamina