(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Maya Mayan liikkeeseen Zsar Outlet Villageen
Swiss Outdoor Lifestyle/Wayfaring Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Meillä on auki työtehtävä, jossa Sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaiseksi nuorekkaassa työyhteisössä vahvan brändin parissa. Etsimme myyjää Maya Mayan liikkeeseen Zsar Outlet Villageen Vaalimaalle.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat asiakaspalvelun ja myynnin parissa. Avustat myymälää viikoittaisten ja kuukausittaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Huolehdit myymälän siisteydestä ja yleisilmeestä. Tehtäviisi voi kuulua myös varastonhallintaa.

Etsimämme henkilö voi olla kokeneempi kaupan alan ammattilainen tai vasta kevyen kokemuksen omaava ehdokas. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne, asiakaspalveluhenkisyys ja kiinnostus muotia kohtaan! Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, venäjän kielen osaaminen on eduksi tehtävässä. Etsimämme henkilö on energinen myyjä, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä vahva halu oppia lisää korkealaatuisista ulkoiluvaatteista ja erilaisista teknisistä vaatteista.

Tarjoamme osa-aikaisen työn nuorekkaassa työyhteisössä Maya Mayan uudessa myymälässä, jossa on loistavat mahdollisuudet kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Töitä on tarjolla kesän aikana arviolta 10-15h/vk ja kesän jälkeen noin 25h/vk, joten työ sopii loistavasti esim. opiskelijalle tai toisen työn oheen!

Jos kiinnostuit, haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 8-16.