(Poistunut julkaisusta)

Myyjä maito-osastolle
K-Citymarket Pirkkala

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan.

Haemme asiakkaallemme Pirkkalan K-Citymarketille rivakkaotteisia MYYJIÄ MAITO-OSASTOLLE alkuun määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin, 20h/vko. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakinaistumiseen asiakkaan kirjoille. Työssä on mahdollista aloittaa heti!

Edellytämme hakijoilta:
- Reipasta asiakaspalveluasennetta
- Suomen kielen osaamista

Eduksesi katsotaan:
- Aiempi kokemus myyjän tehtävistä / maito-osastolta

Työhön kuuluu maito-osaston työtehtävät, kuten asiakaspalvelu, kuorman purku ja hyllyttäminen.
Citymarketissa työskennellään reippaassa tahdissa, rennossa ja hauskassa porukassa. Citymarket tarjoaa työntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia. Kaupassa opit asiakaspalvelutaitoja ja kehittämään vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952