(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, LVI-Dahl Oy
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Myyjäksi LVI-alan tukkukauppaan Iisalmeen

Kiinnostaako Sinua työskennellä LVI-alan johtavan tukkukaupan palveluksessa? Onko sinulla aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Iisalmessa sijaitsevaan viihtyisään palvelupisteeseen ahkeraa, oma-aloitteista ja luotettavaa työntekijää kesän 2018 ajaksi. Työsuhde on määräaikainen, kestolta 3-4kk. Työtehtävät koostuvat pääosin asiakaspalvelusta noutotiskillä ja henkilökohtaisesta myyntityöstä. Työtä tehdään arkisin 7-16 välille sijoittuvissa työvuoroissa.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita, itseohjautuvia ja motivoituneita henkilöitä, jotka pitävät monipuolisesta työstä sekä viihtyvät rennossa ja aktiivisessa työympäristössä. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Tärkeintä meille on löytää huippu tyyppejä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tämän tyyppisistä tehtävistä ja jotka pystyvät omalla toiminnallaan tukemaan ja vahvistamaan nykyistä työyhteisöä. Tehtävässä ei edellytetä tuotetuntemusta alalta, se voidaan kouluttaa tehtävässä aloittavalle.

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää:

Asiakaspalveluhenkeä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Oma-aloitteellisuutta ja kykyä toimia tiimissä

Kaupallistakoulutusta tai aiempaa kokemusta myyntityöstä

Paineensietokykyä

Tarjoamme kokoaikaista työtä viihtyisästä myyntiliikkeestä mukavilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Työ alkaa 18.6.2018

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme huippu tyyppi, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työllistämme lähes 500 LVI-alan ammattilaista palvelupisteissämme eri puolella Suomea. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisumme ovat ehdottomat vahvuutemme, joista olemme ylpeitä.

Olipa titteli mikä tahansa, hyvä palvelu on meille kaikille kunnia-asia. Haluamme tarjota alamme parasta palvelua - ja hyvästä palvelusta saammekin asiakkailtamme kiitosta.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ammattilaisemme tekevät työtä hyvin itsenäisesti, mutta organisaatiomme tuki on aina taustalla. Olemme osa Saint-Gobain-konsernia, mikä tuo vahvan ja vakaan selkänojan kaikelle toiminnallemme.

Olemme Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Vuosien varrella olemme vakiinnuttaneet paikkamme markkinoilla ja tulevaisuus näyttää mielestämme oikein hyvältä.