Myyjä, luontaistuotekauppa Tampere/Kangasala
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Oletko palvelualtis ja nautit aidosti asiakkaiden auttamisesta? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi tai etsitkö kenties lisätienestiä toisen työn rinnalle? Meillä on tarjota tähän oiva tilaisuus!  

Haemme hyvällä asiakaspalveluasenteella varustettumyyjää asiakkaamme luontaistuotekauppaan. Työ tapahtuu sekä Tampereen että Kangasalan toimipisteissä, joten onhan sinulla auto käytössäsi tai muu mahdollisuus liikkua myymälöiden välillä.  

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, tuotteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon. Osassa työvuoroista työskennellään itsenäisesti. Työhön ja yrityksen toimintatapoihin perehdytetään. 

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä aidosti kiinnostunut luontaistuotteista. Keikkatyössä tärkeää on rohkea sekä ennakkoluuloton asenne, sillä vuoroja tarjoutuu usein lyhyellä varoitusajalla. 

Tarjoamme osa-aikatyön mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Työtä on keväällä tarjolla kokoaikaisesti viikot 10 ja 12, jonka lisäksi tarjolla on yksittäisiä vuoroja. Kesällä työ muuttuu kokoaikatyöksi sisältäen vuoroja molemmissa toimipisteissä kestäen kesä- ja heinäkuun. 

Työaika: Tarvittaessa töihin kutsuttava keikkatyö / kesätyö 

PaikkakuntaTampere, Kangasala   

Palkka: Kaupanalan TES 

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Haku päättyy sunnuntaina 28.2.2021.

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut 1.3. alkaen klo 10-15 numerosta:  +358 40 4864 511/ Annika, Rainmaker

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425174
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere