(Poistunut julkaisusta)

Myyjä LPP:n myymälöihin
LPP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko päästä vaikuttamaan omiin työvuoroihisi ja yhdistää helpommin työn ja muun elämän? Haluatko päästä mukaan kokemaan jotain aivan uutta Suomessa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä keikkatyösuhteeseen Baronalle. Työskentelypaikkanasi toimivat LPP:n myymälät, RESERVED, MOHITO, HOUSE, CROPP tai SINSAY, uudessa kauppakeskus Mall Of Triplassa, Pasilassa. Myyjänä LPP:llä pääset työskentelemään upeiden muodin brändien parissa ensimmäisten joukossa Suomessa.

Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. Varmistat omalla toiminnallasi, että asiakkaat palaavat myymälään takaisin yhä uudelleen. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Pidät myymälän kunnossa ja siistinä yhdessä muun tiimin kanssa sekä suoritat muita päivittäisiä myymälän työtehtäviä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta tai myynnin parista.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Parhaan mahdollisen shoppailukokemuksen tarjoaminen asiakkaille

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja osaat muokata omaa asiakaspalvelutyyliäsi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Nautit todella asiakaspalvelusta ja myynnistä. Tässä roolissa sinun tulee pysyä rauhallisena ja ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Haluat kehittää itseäsi ja sinulla on aito intohimo muotiin. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Lisäksi sinun tulee olla hyvin käytettävissä vaihteleviin työvuoroihin myymälän aukioloaikojen mukaan (ma-su 9-21). Osa vuoroista tulee hyvinkin lyhyellä varoajalla, toivomme sinulta siis joustoa työvuorojen suhteen.

Innostuitko? Hae meille heti! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Ensimmäiset perehdytykset järjestetään jo keskiviikkona 6.11. eli ole nopea - sinua tarvitaan!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 12.11.2019 Baronan rekrytointijärjestelmä JELPPin kautta.