(Poistunut julkaisusta)

Myyjä laukkuliikkeeseen Hakaniemeen
O. Leimuvaara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Perinteikäs laukkuliike Hakalaukku etsii asiakaspalveluhenkistä, jo myymälämyynnin kokemusta omaavaa, MYYJÄÄ.

Hakalaukku on liike, jossa kunnioitetaan perinteitä ja tarjotaan asiakkaille monipuolisen merkkimalliston lisäksi asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Myyjän työssä menestyy siis valoisa ja innostava, erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava asiakaspalvelija. Arvostamme henkilöä, jolla on aitoa kiinnostusta ja taito auttaa asiakkaita löytämään sen oikean ja heille tarpeeseen parhaiten sopivan tuotteen.

Jos olet oma-aloitteinen ja sinulla on tavoitteellinen työote, eikä ajoittainen kiirekään vie hymyä huulilta, voit hyvinkin olla etsimämme vahvistus.

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen. Työtunteja on tarjolla viikoittain neljänä päivänä noin 20 - 25 tuntia. Työvuorot ajoittuvat vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 10.00 - 16.00 ja 12.00 - 18.00 välille sekä lauantaisin 10 - 16.00. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhteen kesto on arviolta elo-syyskuuhun asti.

Liikkeen sijainnin takia, sinulle tarjoutuu myös oivallinen tilaisuus kartuttaa ja pitää yllä myyntikokemuksen lisäksi kielitaitoasi, sillä Hakaniemessä sijaitseva myymälä on monen turistinkin mieluisa ostosten teko kohde. Mikäli myyntityö laadukkaiden laukkujen parissa, viihtyisässä myymälässä ja mukavassa työyhteisössä kiinnostaa, hae tehtävään heti Baronan hakukanavan kautta!