(Poistunut julkaisusta)

Myyjä lastenvaateliikkeeseen
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haussa kauppakeskus IsoKristiinassa sijaitsevaan lastenvaateliikkeeseen Polarn O. Pyrettiin toimeentarttuva ja tavoitteellisen työotteen omaava sekä suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä

MYYJÄ.

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä suurella sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen odotetustakin korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, laita hakemusta tulemaan Baronan hakukanavan kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa määräaikaisena tammikuun 2020 loppuun saakka, mutta aito mahdollisuus jatkoon löytyy. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla vähintään 5 h/vko eli 1-2 vuoroa per viikko sopimuksen mukaan. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle työvuorojen sijoittuessa pääosin iltaan ja viikonloppuihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 perjantaina 4.10. klo 10.00 - 13.00.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.