(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (kuorma-autokortillinen)
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Punkalaitumella eteläisellä Pirkanmaalla. SHT työllistää yli 120 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 13 M€. Yrityksen valmistuksen päätuotteita ovat arkut ja uurnat ja se on toimialan markkinajohtaja. SHT on myös merkittävä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista yrittäjää perheineen eri puolilta Suomea. Lisätietoja: www.sht-tukku.fi ja www.seljat.fi

Haemme Ouluun kuorma-autokortillista MYYJÄÄ palvelutukkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokopäivätyötä.

Myyjänä hoidat itsenäisesti myyntiä palvelutukussa, puhelimitse sekä mahdollisesti asiakaskäynnein. Työ pitää sisällään myös uusasiakashankintaa. Lisäksi työhön kuuluu viikoittain tavaranjakelua säännöllisillä jakelureiteillä. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Etsimme aktiivista, kehittymishaluista ja tuloshakuista henkilöä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä luontaista nälkää kaupantekoon. Tehtävä ei edellytä alan tuntemista, mutta kokemus myyntitehtävistä katsotaan suureksi eduksi.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 22.7.2018 rekisteröitymällä hakijaksi www.sihti.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Suvi Siltakoski
p. 050 444 4460
suvi.siltakoski@sihti.fi
Tommi Karsikas
p. 050 444 4463
tommi@sihti.fi