(Poistunut julkaisusta)

Myyjä kultasepänliikkeeseen (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme korumyyjää. Myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa.

Korumyyjän tehtäviin kuuluu myyntityön lisäksi tuotteiden esille panoa, hinnoittelua sekä myymälän siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtimista. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta sekä kiinnostusta toimialaa kohtaan. Hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta sekä luotettavuutta. Lisäksi toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja kokoaikaisen työn sekä viihtyisän työympäristön. Säännöllinen viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja työvuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Työsuhde alkaa määräaikaisena henkilöstövuokrauksena, jonka jälkeen on tarkoitus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.