(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (Kotka)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Nyt on Kotkassa hyvä pesti tarjolla: Rekrytään Elisalle myyjää

Elisalle taitavat myyjät on loistavien palveluiden ja tuotteiden ohessa kaikki kaikessa.

Perusmyyjä kysäisee onko sulla kaikki yhteysasiat kunnossa tai tuleeko virran ohella Netflixin ja Elisa Aition kuva näyttöön. Huippumyyjä on se tyyppi, joka haluaa kuulla asiakasta ja myydä hänelle setit, joilla hänen perusasia tulee hoidetuksi, ja mukana myyty ylimääräinen kilke saa asiakkaan tyytyväiseksi vielä kotonaankin.

  • Elisalla tunnistetaan huippumyyjen merkitys ja siksi palkitsemismalli (huippumyyjät Tuntuvalla kuukausipalkalla) kannustaa toimimaan asiakkaan edun mukaisesti – meillä ei luukuteta vaan jeesataan asiakasta tavoitteella, että hän lähtee tyytyväisempänä kuin paikalle saapui. 
  • Huippumyyjäksi ei synnytä, siihen opitaan, mutta toisilla oppimispolku on lyhyempi. Siksi, jos sinulle kontaktin otto toiseen ihmiseen ja kanssakulkijaan on helppoa, ymmärrät systemaattisen toimintatavan ja harjoituksen merkityksen, sekä koet iloa kohdatessasi ihmiset ihmisinä, voit olla hyvinkin Elisan uusi huippumyyjä.

Ohessa terkut Sakun Kotkassa, Lahdessa ja Kouvolassa työskentelevältä myyntitiimiltä:

  • Hyvät ja auttavat työkaverit on parasta! Pääsee joka päivä haastamaan itsensä ja kilpailuhenki tiimin sisällä saat sinut yrittämään täysillä.  -Antti
  • Jokainen asiakas on erilainen, joten sinun on mukauduttava tämän mukaan. Hyvä ponnahduslauta tulevaisuuteen! Tiimihenki loistava vaikka työkavereita on Lahdesta ja Kouvolasta asti. -Mira

Kiinnostuitko? Hienoa! Vielä vinkki työkavereilta, auto ja ajokortti auttaa arjessa. Jätä lyhyt hakemus CV:n kera ja kerro lyhyessä videossa kuka olet ja mikä osa yllä olevasta tekstistä kolahti suhun. 

Hakuaikaa on 4.8. saakka – jos haluat kysellä hommasta lisää, rekrytoivana esimiehenä on Saku ja hänet saat kiinni: 0505060847, saku.vainikainen@elisa.fi.