(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Kokkolan Suomalaiseen Kirjakauppaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018Työn kuvaus:
  Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 60 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com.
 
Vuonna 2017 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.
 
 
Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Kokkolaan reipasta myyjää. Keskimääräinen viikkotyöaika on 10 tuntia viikossa. Työajat sijoittuvat kello 9 - 19 arkisin ja kello 10 - 16 viikonloppuisin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tehtävä, jossa valittu työntekijä rekrytoituu Suomalaisen Kirjakaupan työntekijäksi.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myynnillistä asennetta, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Et pelkää lähestyä asiakkaita. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myynti- ja kassatyöstä, kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.
 
Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin sopii sinulle. Persoonana olet positiivinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.
 
Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjä on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen.
 
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 20.06.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Pauliina Rintala numerosta 040 149 5197.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  KOKKOLA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala, 040 149 5197


Toimipaikka:  Vaasa