Myyjä, Kokemäki (20 h/vko)
Lidl Suomi Ky

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkoina. Satakunnantien varressa sijaitseva Kokemäen myymälämme etsii nyt joukkoonsa myyjää. Työ sopii loistavasti osa-aikaisesta työtä etsivälle energiapakkaukselle, joka nauttii muuttuvista tilanteista ja asiakaspalvelusta.

Työtehtävä on osa-aikainen, noin 20 tuntia viikossa ja voimassa toistaiseksi.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa, että olet on valmis oppimaan, kysyt aktiivisesti apua ja olet peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme. 
  • Aiempi kokemus kaupan alasta on plussaa, mutta voimme myös opettaa kaiken tarpeellisen.  
  • Olet valmis fyysiseen työhön, sillä sitä tämä toden totta on.  

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaikille myyjillemme 1,5 % Lidl-lisää TES:n tuntipalkan päälle; lisät kasvavat työvuosien myötä. 
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla. Aluksi aloitat tietenkin perusasioista, mutta taidot karttuvat nopeasti!
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla sekä suunnitelmallisella perehdytyksellä.  
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa työntekijöistämme haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Kokemus nopeatahtisesta, joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on mahtava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi myös edetä verrattain nopeasti.  

 

Tule työkaveriksemme!

Ja ei kun hakemusta rustaamaan! Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeiseen hakupäivään mennessä. Toimithan nopeasti, sillä tehokkaina tyyppeinä, me hyökkäämme hakemusten kimppuun jo hakuaikana.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot