(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, kodin sisustustuotteet
Apilanlehti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Etsimme nyt vahvistusta myyntitiimiimme ja palkkaamme syksyn aikana uusia myyjiä. Apilanlehti on työpaikka, jossa voit tehdä töitä mahtavien tyyppien kanssa ja kehittyä myyjänä kehittäen juuri omia vahvuuksiasi. Kannustamme, tuemme ja valmennamme sinua työssäsi.

Rekrytoinnissa meihin tekee vaikutuksen motivaatio, asenne ja persoonallisuus. Meitä työntekijöitä yhdistää intohimoinen asenne myyntityöhön, halu palvella asiakkaita hyvin sekä kiinnostus sisustukseen ja ruoanlaittoon. Määrätietoisuus, sekä pirteä ja selkeä ulosanti ovat avaimet tässä työssä menestymiseen. Kokemus myyntityöstä on eduksi, muttei välttämätöntä. 

Apilanlehden myyjän työhön kuuluu yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin ja Apilanlehden tuotteiden myynti laajasta valikoimastamme. Kannustavan provisiomallimme ansiosta myyjiemme keskipalkka on yli 3000 euroa kuukaudessa + muita työsuhde-etuja. Työaikasi voit sopia joustavasti siten, että ne sopivat omaan elämääsi. Lue lisää ja testaa, voisitko sinä sopia tiimiimme www.sisustustuotteidenmyynti.fi.   

Sinulta edellytämme 

  • palavaa halua myyntityöhön (aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla) 
  • kommunikointitaitoa suomeksi, sekä kirjallisesti että suullisesti 
  • halua keskustella ihmisten kanssa ja olla osallisena hyvään ilmapiiriin

Jos haluat keskustella kanssamme, voit ottaa yhteyttä suoraan myös Anette Elkiin anette.elki@apilanlehti.fi, puh. 040 734 0309.