Myyjä kirjojen ja koulutuspalveluiden myyntiin (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Art House Oy on yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain yhteensä noin 50 kirjaa. Kirjoista osa on tarkoitettu yritysten, yhdistysten, julkisyhteisöjen ja oppilaitosten tarpeisiin. Kustannustoiminnan lisäksi yrityksen osana toimiva Tietosanoma järjestää koulutuspäiviä ajankohtaisista työelämän juridiikkaan ja hallintoon liittyvistä aiheista. Lue lisää yrityksestä osoitteessa https://arthouse.fi/

Etsimme nyt kokenutta myyjää Tietosanoman yritys- ja lakikirjojen sekä koulutuspäivien myyntiin. Asiakkaamme ovat kuntia ja muita julkisen sektorin organisaatioita sekä yrityksiä, yhdistyksiä ja säätiöitä.

Myyntityössä puhelin ja sähköposti ovat tärkeimmät työvälineesi. Työ on pääasiassa puhelimen välityksellä tehtävää myyntityötä nykyisille sekä uusille asiakkaillemme. Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-16 välillä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä aktiivista ja tavoitteellista työskentelytapaa. Hyvä suomen kielitaito (kirjallinen ja suullinen) on lisäksi välttämätön. Tarjoamme laadukkaat tuotteet ja palvelut myytäväksesi sekä kiinteän palkkamallin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkipäivisin klo 9-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392781
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki