(Poistunut julkaisusta)

Myyjä kirja-, paperi- ja sisustustavarakauppaan - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Tule myyjäksi uuteen kirja-, paperi- ja sisustustavarakauppaan Pohjoismaiden suurimpaan kauppakeskukseen Triplaan! 

Haemme yhteistyössä asiakkaamme BookBarin kanssa osa-aikaista myyjää uuteen myymälään Pasilan kauppakeskukseen. Työtä on tarjolla n. 3 arkipäivänä viikossa ja työsuhde solmitaan puoleksi vuodeksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä päiväsi pitää sisällään

Työssäsi toimit myyjänä erikoismyymälässä vastaten asiantuntevasta asiakkaiden palvelusta ja tuotteiden myynnistä. Vastaat kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta yhdessä muun myymälähenkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyä, avustamista tuotteiden esillepanossa sekä muita myymälän ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Haemme sinua

Sinä positiivinen ja rohkea tyyppi, haemme sinua! Menestymisesi mahdollistuu, kun nautit sosiaalisista tilanteista. Sinulta löytyy rohkeutta lähestyä asiakkaita ja johtaa palvelutapahtumaa omalla itsevarmalla otteellasi. Työskentelet suomen ja englannin kielellä. Edellytämme aiempaa kokemusta kaupan alalta tai myyntitehtävistä.  

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään korkealaatuisten tuotteiden pariin uuteen moderniin myymälään. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen tiimi ja mukavat työkaverit!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävään jo tänään!