(Poistunut julkaisusta)

Myyjä / kiertävä palveluneuvoja
Satakunnan Osuuskauppa, Tukitoiminnot, S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Porin Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteisiin haetaan myyjää / kiertävää palveluneuvojaa

Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteen myyjän / kiertävän palveluneuvojan tehtävänä on asiakasomistaja- ja pankkipalvelujen myyminen. Työ sisältää monipuolista myyntityötä Porin Prismojen ja Sokos Satakunnan asiakaspalvelupisteissä, sekä Satakunnan Osuuskaupan eri toimipaikoissa koko toimialueella. Lisäksi työhön sisältyy toimipaikkojen ja osuuskaupan tapahtumissa tehtävää esittely- ja myyntityötä. Tehtävä on osa-aikainen (28h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen ja omata hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen ja tavoitteellinen myyntityö on sinulle mieluisaa. Lisäksi sinun tulee olla joustava, tarkka, luotettava ja hyvin paineensietokykyinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi sekä kykyä nähdä asiakasomistajuuden sekä pankkipalveluiden tärkeys koko osuuskaupan menestykselle. Sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi.

Tarjoamme valitulle vaihtelevan, aktiivista myyntityötä sisältävän tehtävän, kattavan perehdytyksen työhön sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

S-Pankki on suomalainen pankki, jolla on 3,1 miljoonaa asiakasta. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille, olemme siis asiakasomistajien oma pankki. S-Etukortin käyttäjät saavat myös pankin parhaat asiakasedut ilman kuukausi- ja vuosimaksua.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluita asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on vuodesta 2020 alkaen savuton työnantaja.

Haku päättyy 17.11.2019. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Niina Korteniemi, niina.korteniemi@sok.fi, viikolla 46 asiakkuuspäällikkö Ritva Männistö ritva.mannisto@sok.fi.