(Poistunut julkaisusta)

Myyjä kesätyöhön lentokentälle , WDFG Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Kesätyö tunnettujen brändien, kansainvälisten asiakkaiden ja asiantuntevan myynnin parissa odottaa sinua siellä mistä unelmat alkavat – lentokentällä! Haemme WDFG Helsinki Oy:n ammattitaitoiseen tiimiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle osa-aikaisia MYYJIÄ kesä-elokuuksi.

Tarvitset työssä jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä kassan käytöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta kosmetiikan, alkoholituotteiden tai muodin parista. Lentokentällä kohtaat päivän aikana asiakkaita eri puolilta maailmaa, joten suomen lisäksi sujuva englannin kielen taito on tärkeä edellytys työssä onnistumiselle. Lisäksi katsomme venäjän ja kiinan kielen taidon sinulle eduksi.

Töitä on tarjolla määräaikaisella työsuhteella kesäkuun alusta elokuun loppuun, ja perehdytys työhön tapahtuu jo toukokuun aikana. Vuoroja on tarjolla keskimäärin 30 tuntia/viikko, ja sinulle voi tarjoutua mahdollisuuksia myös lisätöiden tekemiseen. Lentokenttä on aina hereillä ja liikkeet ovat auki vuoden jokaisena päivänä klo 04-23.30, joten valmistauduthan vuoroihin joustavalla asenteella: töitä on tarjolla aivan koko kesäksi, ja tarvitsemme työpanostasi todennäköisesti myös juhannuksena! Työntekijöille joilla ei ole autoa käytössään järjestetään kuljetus työpaikan ja kodin välillä klo 23:00 - 06:00 välisenä aikana 25 km säteeltä.

Huomaathan, että työympäristön luonteen vuoksi valitusta työntekijästä tehdään Euroopan Unionin ilmailua koskevan turva-asetuksen mukainen turvallisuusselvitys. Voimassa oleva turvallisuusselvitys on luonnollisesti hakijan eduksi tehtävää täytettäessä. Turvallisuusselvityksen tekeminen kestää n. 6 viikkoa, mikä osaltaan vaikuttaa työsuhteen alkamispäivämäärään.

Tullessasi valituksi määräaikainen työsopimus tehdään suoraan WDFG Helsinki Oy:n kanssa. Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa ja käsittelee saapuneet hakemukset.

Lähetäthän hakemuksesi tähän ainutlaatuiseen kesätyöhön pikaisesti, sillä kutsumme tehtävään soveltuvia hakijoita työhaastatteluihin jo hakuajan kuluessa!

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito, Englannin kieli, täysi-ikäisyys, Vuorotyö